Tänään käytiin Jidin kanssa ekoissa haku-treeneissä. Aluks poika oli vähän ihmeissään, et mitä tää nyt on ku pistetään autoon oottamaan muiden huutavien autojen joukkoon ja ite painutaan metsään. Kun tulin hakemaan Jidiä autosta, niin vähän epäileväisenä lähti mukaan, että mihis sitä nyt mennään.

Tehtiin siis metsässä ihan vaan makkararinkiä. Alkuun meni ensimmäisen ihmisen luo kutsusta vähän epäileväisenä ja katto musta vähän tukea. Sit kutsusta seuraavan luo jne., mut ei menny kauaa, kun poika tajus, et ne kaikki tykkää musta ja antaa mulle namia. Sitten se menikin kutsumatta viilettäen siistissä järjestyksessä "ukon" luota toiselle. Sitten pentu autoon ja muiden osaavampien treenit.

Vikaks otettiin vielä pentu uudestaan makkararinkiin. Nyt ei tarvinnu ku saada näköyhetys piiriin, ku alko häntä vispata ja hirveellä kyydillä ihmisten luo. Tuskin ehdin saada poikaa irti hihnasta, kun se jo syöksyi ensimmäisen ihmisen luo, ja sitten seuraavan ja seuraavan niin hurjalla vauhdilla, ettei oikein meinannu nameja keretä syömään :D Sitten lopuks vielä maalimiehelle nameja kouraan ja se juoksi karkuun ja Jidi vauhdilla perään, ja voi sitä riemua, kun pääsi sen luokse!

Taitaa olla meidän laji, ehdottomasti ainakin jatketaan! Toivottavasti vaan löytyy Suomestakin meille hakuporukka...