Lauanataina startattiin aikaisin aikaisin aamulla Tartosta kohti Riigaa kolmen hengen porukassa. Sanna oli menossa näyttelyyn manssi Linan ja kelpie Alman kanssa sekä starttaamaan ykkösissä Almalla. Piialla oli mukana Pimu, joka kisasi niin agissa kuin näyttelykehässäkin sekä Pimun poika Afos näyttelyitä varten. Reissun kohteena oli siis kv-näyttely ja sen yhteydessä olevat kv-agilitykisat.

Paikalle saavuttiin aika tiukassa aikataulussa, juuri saatiin leiri pystyyn radan reunalle, kun Sannan pitikin jo mennä rataantutustumiseen. Piia kisasi Pimulla kakkosissa ja minä puolestani kolmosissa. Caro oli jo torstaina treeneissä ollut todella hyvä, vauhtia alkoi olla ja korvatkin pysy mukana. Nyt kisoissa oli aika lailla samoissa fiiliksissä. Rata meni muuten todella loistavasti ja melko nopeastikin, mutta liukas alusta (näyttelymatto) rikkoi rytmin kepeillä ja Caro jätti pari viimeistä väliä pujottelematta. Meillä kun kepit on sieltä varmimmasta päästä, niin menin itekin vähän hämilleni ja vaan käännyin alottaakseni alusta, mut "unohin" sit ottaa koiran mukaan ja se alko pujottelemaan väärään suuntaan. Oisin voinu lyödä itteeni, niin ku mua on tostakin varotettu, mut ei vaan oo tullu treenattua, kun harvemmin pitää alottaa keppejä alusta..

No sunnuntaina oli uusi päivä ja tänään vuorossa agility-rata (la oli siis hyppy). Tänään meni jo huomattavasti paremmin, saatiin nolla ja aikaakin jäi -7,13. Rata ei ollut mitenkään erityisen vaikea, vaikka muutama hassu kulma siellä kyllä oli. Meillä oli joku englantilainen tuomari (nimeä en enää muista), ja niillä ei näköjään oo käytössä FCI:n säännöt, kun ekaksi esteeksi oli eksynyt rengas... Muutenkin tuomarilla oli ihan hassut välit radalla, välillä 4m, välillä 12m.

Sijoitusta ei sitten tullut, koska tulokset laskettiin yhteen ja sen perusteella jaettiin palkinnot (sunnuntain radalla olisin ollu kolmas, aika oli vähän hidas, kun Caro vähän varoi liukasta alustaa). Olen silti todella tyytyväinen reissuun, Caro on edistynyt huimasti. Kun viime vuonna poika oli ihan hämmentynyt ja jännittynyt kaikesta ison näyttelyn hälystä, niin tänä vuonna se jo käveli häntä pystyssä hyvin reteesti ensimmäisenä ihmis-koirajoukossa! Hurjasti on siis vuodessa saanut itsevarmuutta.

Sannalla ja Piiallakaan kisat ei menny ihan putkeen, mutta reissu ei silti ollut turha; Pimu ja Afos saivat molemmat sertit ja cacibit, Afos oli ROP ja Pimu VSP. Alma sai myös sertin, cacibin ja oli ROP.

Kisavideot laitan taas photobucketiin muiden jatkoksi kuhan kerkiän.