Maanantaina kerettiin sitten kuitenkin onneksi agitreeneihin Caron kanssa. Harjotukset sinänsä meni ihan hyvin, Caro on edelleenkin vähän hidas, mutta kuuntelee hyvin. Ajatuksia se ei ikävä kyllä lue vaan hyppää väärät esteet numeroista välittämättä kun sitä väärin ohjailen :)

Onneksi joukossa oli myös tarkkasilmäisiä katsojia, jotka huomasivat, että Caro on alkanut empiä hypyissään. Esteille tullaan kyllä ihan hyvää vauhtia, mut just ennen hyppyä poika tekee semmosen hassun töksäys-liikkeen, vähän kuin ei pyssäis siihen, mut päättää sit kuitenki jatkaa matkaa ja hypätä yli. Spekuloitiin, että mahtaako syyksi olla lauantaina fysioterapeutin löytämät kireydet rinta- ja lannerangan alueella.. No, ei muuta kun ahkerammin jumppaamaan/venyttelemään. Toivottavasti tilanne nyt paranis ennen niita Riigan kisoja..

Tällä kertaa Jidi ei päässyt juoksemaan putkia, vaan sen kanssa keskityttiin opettelemaan hiljaa odottelemista kentän reunalla. Kiitoksia Keidalle avuista :) Sunnuntaina ois sitten Jidin vuoro päästä treenaamaan, tällä kertaa hakua. Sitä innolla odotellessa..