Taas oltiin eilen agia treenaamassa. Tällä kertaa mukana oli vaan yks koira, pentu sai raivotautirokotteen eilen ja jäi sitten kotiin harjottelemaan ihan ihan yksin olemista (mikä ilmeisesti sujui oikeinkin hyvin).

Caro oli aivan loistava! Ehkä pikkasen hitaahko vieläkin, mutta huomattavasti parempi. Ilmeisesti myös meiän fysioterapiat on toiminu, ei enää tökkäilly niin pahasti ennen esteitä, vaikka vieläkin hyppäs pikkasen hassusti. Mutta ne meiän kuviot! Tehtiin rataa, jossa oli muutama tosi hankala kulma. Ekassa kohtaa oli este lievästi käyrän putken toisen suun vieressä (just ja just ois mahtunu ite juokseen välistä), toinen putki oli toisen jatkoksi, vinosti esteen edessä. Kepit oli 90 asteen kulmassa esteeseen nähden, melko kaukana, sieltä sitten piti hypätä este ja saada koira esteen vieressä olevaan putkeen ja jatkaa matkaa tulosuuntaan (siis putki oli sillai kaarella, että ulostulo oli melkein tulosuunnassa). Piian ehdotuksesta sitten kauko-ohjasin Caron esteelle ja jäin ite jälkeen, tuloksena Caro hyppäs kyllä esteen, mut ihmetteli just sopivasti, et mihin mä jäin, että putkikäskyn saadessaan meni oikeeseen putkeen. Se oli niin hieno suoritus, että hämmästyksissäni melkein unohdin jatkaa rataa :D

Radalla oli vielä toinenkin melko hankala kauko-ohjausharjotus, mikä meni sekin ihan nappiin. Sen selittäminen ois kuitenki niin hankalaa, et taian jättää väliin. Ois hyvä, jos osais piirrellä tänne näitä kaavioita, ette varmaan saanu tosta edellisestäkään selityksestä mitään selvää..

Ai että olin sitten niin tyytyväinen! Tästä on hyvä jatkaa.